×

DREAM Logistics AB, ny samarbetspartner

  • 08.56 29 december

Vi ser fram emot ett nytt spännande år som vi startar med att flytta vårt lager till en ny samarbetspartner, DREAM Logistics AB. Våra produkter kommer att ligga i DREAM logistics 27 000 kvm stora anläggning i Borås.  Vi känner oss trygga med att DREAM Logistics kommer hålla en hög servicenivå och kvalité på plock och leveranser till våra kunder. I samband med flytten så kommer vi inte kunna leverera något from 2/1-2023 tom 11/1-2023. Torsdag den 12/1-2023 kommer vi börja leverera med begränsad kapacitet och beräknar vara uppe i full kapacitet 18/1-2023. Har ni frågor är det bara att höra av er, info@pergiteoutdoor.se.

Vi vill också passa på att tacka ONE MORE FAMILY för samarbetet, där vi särskilt värdesatt den familjära känslan och flexibiliteten.